Υπηρεσίες CASATHERM

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η  Casatherm γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι το πετρέλαιο θέρμανσης για ένα σπίτι, φροντίζει κατά την διάρκεια διανομής πετρελαίου θέρμανσης (Οκτώβριο – Απρίλιο) για την:
  • άμεση παράδοση (σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής)
  • ελεγμένη & άριστη ποιότητα
  • τις καλύτερες τιμές της αγοράς
  • εξειδικευμένο προσωπικό για εγγύηση ασφάλειας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ο καθαρισμός δεξαμενής πρέπει να πραγματοποιείται κάθε 2 – 3 χρόνια . Το πετρέλαιο σαν φυσικό προϊόν περιέχει μικρές ποσότητες χώματος, παραφίνης, νερού, θειάφι, κλπ, τα οποία σαν υπολοίματα κατακάθονται στον πυθμένα της δεξαμενής σας.Με τον καθαρισμό της δεξαμενής πετυχαίνετε πρώτα την προστασία της από τυχόν διαβρώσεις που προκαλούν τα κατάλοιπα, στα τοιχώματα της, και δεύτερον την σωστή λειτουργία του καυστήρα σας.
Καθαρισμός Δεξαμενής σε όλη την Αττική στις Καλύτερες Τιμές της Αγοράς!
Η Casatherm αναλαμβάνει τον καθαρισμό δεξαμενής πετρελαίου ακόμα και όταν αυτή είναι γεμάτη πετρέλαιο με το μικρότερο δυνατό κόστος. Για τον καθαρισμό της δεξαμενής σας Οικονομικά και Σίγουρα καλέστε μας άμεσα στο Τηλ. 2104819387-2104833576-2104829644

 

Διαδικασία Καθαρισμού Δεξαμενής:

  • Γίνεται αναρρόφηση του υπάρχοντος πετρελαίου από τα βυτιοφόρα μας, παρουσία σας
  • Μπαίνει τεχνίτης μέσα στη δεξαμενή και την καθαρίζει αφαιρώντας όλα αυτά τα κατάλοιπα.
  • Το αναρροφηθέν πετρέλαιο καθαρίζεται από τα κατάλοιπα από τα βυτιοφόρα με ειδικά εξαρτήματα καθαρισμού που υπάρχουν επάνω σε αυτά και σας επιστρέφεται καθαρή ποσότητα και έτοιμο πετρέλαιο προς καύση.
  • Τα πλήρως επανδρωμένα και καταξιωμένα συνεργεία της Casatherm φροντίζουν για τον πλήρη καθαρισμό της δεξαμενής της πολυκατοικίας σας

Όφελος Καθαρισμού Δεξαμενής Πετρελαίου. Με τον καθαρισμό της δεξαμενής πετυχαίνουμε την αφαίρεση των καθιζημάτων από τον πυθμένα της κερδίζοντας:

  • Καλύτερη απόδοση του καυστήρα χάρη στην καλή ποιότητα πετρελαίου
  • Οικονομικότερη λειτουργία του, λόγο της καθαρότητας του πετρελαίου
  • Αποφυγή βλαβών και διακοπές λειτουργίας του καυστήρα
  • Καθώς επίσης και μακροβιότητα του λέβητα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ

Η συντήρηση του καυστήρα και του λέβητα απαραίτητα πρέπει να πραγματοποιείτε μια φορά το χρόνο.Οι λόγοι όπου την κάνουν τόσο απαραίτητη είναι γιατί με την σωστή συντήρηση αποφεύγεται την βλάβη , με συνέπεια την ευθύνη που έχει ο διαχειριστής απέναντι στους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας για αμέλεια μέσα στην περίοδο του χειμώνα.
  • Ο καλύτερος και ο ποιο αποτελεσματικός χρόνος της συντήρησης είναι μετά τη λήξη της περιόδου θέρμανσης ώστε το κατάλοιπα να είναι ακόμα νωπά , για τον ποιο σωστό και επιτυχή καθαρισμό .
  • Οι τεχνικοί της Casatherm είναι όλοι αδειούχοι τεχνίτες καυστήρων από το υπουργείο , με πολλά χρόνια εμπειρίας , γι αυτό σε κάθε συντήρηση παραδίδουν και το φύλλο έλεγχου .
  • Με τη σωστή συντήρηση και τη σωστή ρύθμιση του καυστήρα εξασφαλίζετε την οικονομία στο πετρέλαιο η στο φυσικό αέριο.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΣΚΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ CASATHERM

Με υπερσύγχρονα βυτιοφόρα, η Casatherm αναλαμβάνει τον ανεφοδιασμό του σκάφους σας με πετρέλαιο κίνησης τόσο στις μαρίνες της εντός και εκτός Αττικής. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, χρησιμοποιεί τον κατάλληλο εξοπλισμό και είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες των σκαφών σε καύσιμα με εγγύηση ποιότητας, ακρίβεια στην παράδοση και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Παροχές στους πελάτες μας:

  • Δυνατότητα παραγγελίας καυσίμων & άλλων σχετικών προϊόντων.
  • Προσυμφωνημένη ώρα παράδοσης.
  • Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα.
  • Δυνατότητα παραγγελίας νερών, αναψυκτικών, σνακ και ειδών πρώτης ανάγκης.

*Δίνεται δυνατότητα πληρωμής με πιστωτικές κάρτες και 6 δόσεις!

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ

Η έκδοση κοινοχρήστων λογαριασμών αναλυτικά και χωρίς λάθη είναι μια πολύπλοκη διαδικασία και αποτελεί θέμα ευθύνης και αναγκαίο όρο της ορθής διαχείρισης του κτιρίου. Στην Casatherm, σας παρέχουμε ολοκληρωμένο και απόλυτα μηχανογραφημένο σύστημα έκδοσης κοινοχρήστων για την ακριβή και αξιόπιστη παρουσίαση των εξόδων του κτιρίου σας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο συγκεντρωτικές καταστάσεις και δύο εξοφλητικές αποδείξεις (ενοικιαστών & ιδιοκτητών) καθώς και αναλυτικό ειδοποιητήριο για κάθε διαμέρισμα το οποίο φτάνει εγκαίρως και υπεύθυνα σε εσάς.

Τα έξοδα των κοινοχρήστων λογαριασμών κατατάσσονται στις εξής κατηγορίες:

Α) Κοινοχρήστων (έξοδα καθαριότητας , το κοινόχρηστο νερό και ρεύμα, αποκατάσταση ζημιών στους κοινόχρηστους χώρους κλπ).

Β) Ασανσέρ , ( έξοδα συντήρησης και επισκευής του ασανσέρ βάσει των χιλιοστών που αντιστοιχούν σε κάθε διαμέρισμα).

Γ) Θέρμανση (έξοδα καυσίμων και συντήρησης κατανεμημένα ορθά βάσει των χιλιοστών ανά διαμέρισμα).

Δ) Ειδικές Δαπάνες

Ε) Δαπάνες Ιδιοκτητών.

Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας καλέστε μας στο 2104819387-2104833576-2104829644

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των καθαρισμών και καλύπτει όλες τις ανάγκες καθαριότητας της πολυκατοικίας και των επαγγελματικών χώρων.Αναλαμβάνει άμεσα, υπεύθυνα, εγγυημένα, οικονομικά και οικολογικά όλες τις εργασίες καθαριότητας και συντήρησης του κτιρίου σας.Με άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό παρέχουμε ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού και εφαρμόζουμε αυστηρές μεθόδους υγιεινής.Χρησιμοποιούμε επιλεγμένα οικολογικά προιόντα μεγάλων εταιρειών .

Στον τομέα των καθαρισμών προσφέρουμε τις εξής υπηρεσίες :

  • Υπηρεσίες καθαρισμού επαγγελματικών χώρων
  • Καθαρισμός κοι λοιπές υπηρεσίες κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικιών κ.τ.λ.
  • Αρχικοί καθαρισμοί κτιρίων
  • Αναλαμβάνουμε εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, καφέ, ιατρεία, γραφεία, γυμναστήρια, φροντιστήρια κ.α.
  • Καθαρισμός υαλοπινάκων και γυάλινων προσόψεων
  • Καθαρισμός διαχωριστικών πάνελ
  • Καθαρισμός πιλοτών, parking και αποθηκευτικών χώρων

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Για την αποφυγή των συναντήσεων με τους δυσάρεστους καθώς και επικίνδυνους για την υγεία μας αυτούς επισκέπτες, το ειδικό συνεργείο μας βρίσκεται κοντά σας διαθέτοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό και αποτελεσματικά φάρμακα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας.

Με την πρόληψη και την άμεση επέμβαση, σας εγγυούμαστε για άριστα αποτελέσματα.

Μετά την ολοκλήρωση της απολύμανσης σας χορηγούμε Πιστοποιητικό Απολύμανσης  για οποιαδήποτε υγειονομική και αστυνομική αρχή. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, για οποιαδήποτε πληροφορία καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τις τρέχουσες προσφορές μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά μαζί μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Η Casatherm παρέχει υπηρεσίες απεντόμωσης και  μυοκτονίας  σε διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και δημόσια κτίρια με στόχο τη διασφάλιση ενός καθαρού και υγιούς περιβάλλοντος απαλλαγμένου από κάθε είδους παράσιτο .
Γίνεται χρήση σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας σε κάθε  απεντόμωση ή μυοκτονία, ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια τα οποία φέρουν όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (MSDS)
  • Δημιουργεί και παρέχει πλήρη φάκελο ελέγχου παρασίτων σε επαγγελματικούς χώρους
  • Ακολουθεί τις αρχές του HACCP

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Σε περίπτωση φραξίματος της αποχέτευσης , εκτός από τη δυσοσμία που μεταφέρεται σε όλους τους χώρους της πολυκατοικίας , με τις αναθυμιάσεις μεταφέρονται και μικρόβια ιδιαίτερα επικίνδυνα . Τις περισσότερες φορές η φραγή της κατακόρυφης αποχέτευσης  συνοδεύεται με πλημμύρα στα διαμερίσματα, με συνέπεια σοβαρές οικονομικές ζημιές (έπιπλα, ξύλινα πατώματα, ηλεκτρικές συσκευές , κ.λ.π. ) .

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Διαθέτοντας σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα και έμπειρο προσωπικό εξασφαλίζουμε στον πελάτη τη σωστή λειτουργία της αποχέτευσης.Πραγματοποιώντας απαραίτητα 2φορες το χρόνο τον προληπτικό καθαρισμό  του οριζόντιου  δικτύου της αποχέτευσης (σωλήνων), με ειδικά πιεστικά μηχανήματα, κατάλληλο εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό , αποφεύγετε να μην προκληθούν φθορές ή ζημιές , ( Υπόγεια –Αποθήκες –Διαμερίσματα υπογείων, κ.λ.π.  ) , με συνέπεια την ευθύνη που έχει ο διαχειριστής απέναντι στους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας για αμέλεια.

Ανοίγει ο τεχνικός όλα τα φρεάτια του δικτύου μαζί και το κεντρικό ( μηχανοσιφωνας ). Βάζει το πιεστικό μηχάνημα και περνάει όλο το οριζόντιο δίκτυο για να καθαρίσει από λύματα και τυχόν πετρώματα που έχουν πιάσει οι σωληνώσεις.

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Η μηνιαία συντήρηση πραγματοποιείτε για τυχόν αποφυγή βουλώματος των φρεατίων .

Ελέγχετε το κεντρικό φρεάτιο ( μηχανοσιφωνας ) να δούμε αν υπάρχει κανονική ροη από τα νερά και τα λύματα . Εάν υπάρχει κανονική ροη τότε απλά ρίχνουμε νερό με το λάστιχο και κλίνουμε το καπάκι . Σε περίπτωση όπου δεν υπάρχει κανονική ροη τότε ελέγχουμε και τα υπόλοιπα φρεάτια για να δούμε από πού δεν πέρανε τα λύματα . Όταν εντοπίσουμε από που προέρχεται το πρόβλημα τότε βάζουμε το πιεστικό μηχάνημα στο κεντρικό φρεάτιο ( μηχανοσιφωνα ) προς το φρεάτιο όπου υπάρχει το πρόβλημα . Με αυτό το τρόπο καθαρίζετε όλη η γραμμή όπου υπάρχει το πρόβλημα ( βούλωμα ) .

Όποιος πελάτης έχει μηνιαία συντήρηση  αποχέτευσης με την εταιρεία μας , τότε σε περίπτωση όπου βουλώσει για οποιονδήποτε λόγο 3 φορές μέσα στο χρόνο από τον μήνα έναρξης θα τον αποφράξουμε δωρεάν . Μετά της 3 φορές χρεώνετε κανονική απόφραξη .

Πάντα πριν από κάθε έναρξη μηνιαίας συντήρησης θα προηγείται προληπτικός καθαρισμός αποχέτευσης για να ελέγχουμε το δίκτυο μήπως και είναι σπασμένο .

ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΑΝΑΓΟΜΩΣΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της πώλησης – αναγόμωσης πυροσβεστηρων και καλύπτει όλες τις ανάγκες της πολυκατοικίας και των επαγγελματικών χώρων.Η διασφάλιση της ακεραιότητας της ζωής μας αλλά και της περιουσίας μας σε περίπτωση πυρκαγιάς είναι η άμεση και άρτια λειτουργία των πυροσβεστήρων.Η παρουσία πυροσβεστήρων , τουλάχιστον ένας σε κάθε όροφο και ένας στο λεβητοστάσιο , στις πολυκατοικίες και τα κτίρια είναι απαραίτητη από τον νόμο. Η αναγόμωση των πυροσβεστήρων πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά κάθε χρόνο ώστε να διασφαλίζεται η σωστή λειτουργία τους και είναι υποχρεωτική από το νόμο.

Αναλαμβάνουμε την παραλαβή-αναγόμωση-εγκατάσταση-παράδοση των πυροσβεστήρων από τον χώρο σας άμεσα και υπεύθυνα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ